Novetats

La JOFICAT posarà el punt final a la primera edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada - Salou amb dos grans concerts de clausura a Salou i Cambrils.

El primer d'aquests concerts, tindrà lloc:

- Dissabte 12 d'agost, a les 20:30h al Parc Samà de Cambrils, on podrem gaudir d'un programa de bossa nova, rumba i tangos molt coneguts per tothom. El Parc Samà és un jardí emblemàtic, un espai poètic i melancòlic on es pot gaudir d'una flora i fauna única i que ja ha acollit diferents concerts del Festival i, en aquesta ocasió, serà protagonista d'un dels concerts de clausura.

- Diumenge 13 d'agost a les 20:30h a la plaça de les Comunitats de Salou la JOFICAT oferirà el seu concert de comiat a la vil·la que ha vist créixer aquest esdeveniment i que ha estat seu d'alguns dels concerts més importants i de més afluència.

El Festival s'acomiadarà així amb un balanç molt positiu i la satisfacció general de tots els municipis participants, que han estat un total de 10 (Salou, Torredembarra, Santa Coloma de Queralt, Cambrils, Altafulla, Creixell, Parc Samà, Roda de Berà, Montblanc i Vilanova d'Escornalbou). Durant cinc setmanes la Costa Daurada ha acollit a més de 40 artistes en més de 30 concerts de petit i gran format que han tingut com a objectiu la promoció de joves talents i el fet d'unir pobles i vil·les sota la màgia de la música.

Podeu comprar les entrades per al primer concert aqui

Comparteix: